Anton Gustafsson förlänger

Redbergslids IK och Anton Gustafsson har bestämt sig att samarbetet fortsätter minst 2 säsonger till. Ett nytt 2 års avtal är underskrivet vilket gör att Anton stannar i klubben minst fram till sommaren 2023.

Anton som kom från Torslanda HK när han var 15 år har haft en tuff tid med otroligt mycket oturliga skador. Inte minst de dubbla avslitna hälsenorna senast.

Denna säsongen har Anton visat att han är på väg tillbaka till den Anton vi alla har sett tidigare. Under våren har han verkligen hittat spelet och under nya tränaren Bagarn Johansson fått mer och mer ansvar.

Extra glädjande såklart att Anton visar sitt hjärta till klubben genom att förlänga sitt kontrakt innan stundande kvalspel.

  • Jag är väldigt glad och nöjd att fortsätta i RIK där jag trivs väldigt bra med ett riktigt härligt lag och ledare samtidigt som jag känner att min utveckling går åt rätt håll. Efter en resultatmässigt lite sämre säsong är jag övertygad att vi kommer resa oss och behandla kommande säsong betydligt bättre.

Redbergslids IK är stolta och glada och detta ger en extra energi åt stundande uppgifter som väntar.

Redbergslids IK