Arrangemang

Corona

På grund av Corona så kan restriktionerna från Folkhälsomyndigheten och regeringen snabbt ändras. Vi ber er därför ha förståelse för att tidigare given information kan vara inkorrekt.

I nuvarande stund är publikantalet begränsat till 50 pers och vi kommer inte sälja biljetter till allmänheten.

lundenhallen

Lundenhallen ligger mitt i stadsdelen Örgryte, på adressen Kärralundsgatan 3. Det finns gång- och cykelbanor i anslutning till arenan samt en mindre bilparkering.

Med kollektivtrafiken kan du åka buss 60 till Lundenskolan eller buss 62 till Kärralundsgatan.

media

Vi välkomnar media till våra hemmamatcher. Mejla ann.filipsson@redbergslid.se senast 12:00 arbetsdagen före match för ackreditering. Med hänvisning till Corona-restriktionerna är ackreditering nödvändig för att få komma in i arenan.

När du kommer på matchdagen hänvisas du till ett mediarum där det bland annat finns information om wi-fi samt media-västar att ta på dig när du vistas runt planen. Vänligen respektera våra förhållningsregler.

Biljetter

På grund av Corona så hänvisar vi till senaste information om biljettköp på sociala medier eller under ”nyheter” här på hemsidan.

Volontärer

RIK Volontärer är gruppen som arbetar inför, under och efter matcherna. Det är dem som gör arrangemangen möjliga. I gruppen är vi lyhörda samt flexibla och vi arbetar tillsammans för att skapa så bra arrangemang som möjligt.

I RIK Volontärer finns det alltid plats för fler, kontakta ann.filipsson@redbergslid.se, vid intresse!

kontakt

Ann Filipsson,
Evenemangsansvarig
ann.filipsson@redbergslid.se
073 812 84 22