Arrangemang

Scandinavium

Scandinavium ligger på adressen Valhalla 1, i centrala Göteborg. Det finns gång- och cykelbanor i anslutning till arenan samt en mindre bilparkering.

Åker du kollektivt är hållplats Scandinavium närmst med spårvagnslinjerna 2, 6, 8 och 13.

Inne på arenan kan du köpa dryck, korv och fika m.m. i kiosken. Det finns också möjlighet att nå McDonalds Restaurang från insidan av arenan.

Arrangemang

Under matcherna har vi en souvenirshop öppen samt försäljning av 50/50-lotter, som ni kan köpa för att stödja föreningen och dess ungdomsverksamhet. Dragning av lotteriet görs under andra halvlek och presenteras av speakern.

Vi använder inga fysiska matchprogram då det kräver mycket resurser, tid, pengar och miljö, att ta fram. Vi uppmanar våra supportrar att ladda ner applikationen Redbergslid – Gameday. I samarbete med Gameday finns appen tillgänglig för dig att följa livescore, läsa nyheter inför matchen eller läsa på om laguppställningen.

I samband med inmarschen låter vi ett ungdomslag vara maskotar och de får följa med in på plan. Om ditt lag är intresserade av att delta så kontakt arrangemangsansvarig.

media

Media är varmt välkomna på hemmamatcherna. För ackreditering och övrig information kontakta ann.filipsson@redbergslid.se senast en vardag innan matchdag. Observera att det är viktigt att ni anmäler ert deltagande av säkerhetsskäl, vänligen respektera detta tack.

 

Biljetter

Biljetter köps innan match via Ticketmaster eller i biljettkassan, belägen i anslutning till Scandinavium. Biljettkassan öppnar två timmar innan avkast på matchdag.

Ordinarie       140 kr
Pensionär      70 kr
Student         70 kr
Barn 5-18 år  70 kr

Vi har ett föreningserbjudande så att ni kan gå ett helt lag (maximum 20 pers) för 500 kr. Kontakta ann.filipsson@redbergslid.se senast tre dagar innan matchdag.

Samtliga med aktivt medlemskap går in gratis på hemmamatcherna i grundserien mot uppvisande av giltigt medlemskort.

Volontärer

Vi har en grupp volontärer som gör allt jobb inför, under och efter matcherna. Utan dem blir det inget arrangemang. I gruppen är vi lyhörda och arbetar tillsammans för att skapa så bra arrangemang som möjligt.

Vi önskar att bli fler volontärer, kontakta ann.filipsson@redbergslid.se vid intresse.

kontakt

För frågor, funderingar eller om du vill ses över en kopp kaffe för att prata utveckling, idéer och förbättring kontakta ann.filipsson@redbergslid.se