Calle och Alvin förlänger!

RIK är glada att kunna presentera två nya signeringar. Carl Hamberg och Alvin Sirén har båda förlängt sina kontrakt med oss i ytterligare 2 säsonger.

Båda spelarna avslutar i vår sina studier på Handbollsgymnasiet i Göteborg och vi är såklart jätteglada att kunna erbjuda de ett bra alternativ att kombinera Handbollen med ett civilt yrke.

Calle flyttade från Stockholm till RIK när han var 16 år och hans utveckling har gått väldigt fort. Gjorde debut i Handbollsligan redan förra säsongen och denna säsongen har han varit ett bra alternativ till Oliver Wigmark på sin position. Hans härligt positiva attityd gör han till en grym lagspelare som med sin spetskompetens kan bli hur bra han själv vill i sin handbollskarriär.

  • Att få chansen att förlänga med RIK är ett riktigt privilegium och jag känner mig riktigt stolt. Oavsett vad som händer vill jag stanna så länge klubben vill ha mig här. – Säger Calle om sin underskrift.

Alvin flyttade också till Göteborg och RIK som 16 åring från Hjo. Han har haft en underbar resa under gymnasietiden som tyvärr just nu fått sig ett litet bakslag med en korsbandsskada som håller han borta under en tid nästa säsong. För RIK var det en självklarhet att förlänga kontraktet med Alvin som i lugn och ro kan komma tillbaka efter skada och sedan låta sin karriär inom handbollen ta fart på riktigt när han är tillbaka på planen.

  • Jag trivs väldigt bra i klubben och i laget. Det är en jättebra träningsmiljö med en go bandning av unga ambitiösa spelare samt några lite äldre och erfarna att lära av. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas i klubben så fort knät är bra igen. – Säger Alvin själv

Vi säger tack Calle och Alvin och grattis till alla RIK:are som får chansen att se killarna utvecklas vidare i sina karriärer i den vita dressen.

Redbergslids IK