Damsektionen

Stora delar av damsektionen har egentligen inte haft något uppehåll. Damerna har valt ett upplägg där man fortsatt att träna och tar ett lite längre uppehåll över sommaren. På damsidan är tränarteamet intakt; Charles Eliasson fortsätter att leda laget tillsammans med Mikael Moen, Robert Hansson är en klippa som lagledare, Håkan Lindström ser till att tjejerna mår bra och Marcus Gideflod är ansvarig för målvakterna.

I dagarna blev det klart Björn Marsch tar över våra damjuniorer. Björn passar perfekt in i vår verksamhet; han är en härlig person och en rutinerad handbollstränare. Senast kommer han från HK Aranäs där han varit ansvarig för deras U-trupp och B-lag som tog steget upp i division 2 senaste säsongen. Björn kommer att få stöttning i ledarstaben av Tomas Pedersen, Anders Ekberg och Maria Sköld. Det blir ett starkt team som kommer att sätta ut riktlinjer för våra damjuniorer framåt.

A-flickorna kör på, där har vi slagit ihop våra tjejer födda 2008-2009. Tjejerna tränar sedan ett par veckor tillbaka. Vi letar efter en huvudtränare som kan komplettera de duktiga föräldrar som finns i den här gruppen. Vi återkommer med mer information inom ett par veckor och räknar med att presentera en del nyförvärv och dem sista pusselbitarna på tränarsidan.