Daniel Westerberg går vidare i karriären!

Efter åtta framgångsrika år på ungdomssidan, både som ungdomsansvarig och som tränare för A-pojkar och juniorer, har det blivit dags att ta farväl av Daniel Westerberg. Daniel har tillsammans med klubbchef Tony Larsson varit med och byggt den fantastiska ungdomsverksamhet som Redbergslids IK har med nästan 700 aktiva spelare i klubben. De sista två åren har Daniel även ansvarat för vårt CSR-arbete, Good Life, ute i skolor över hela Göteborg.

– Klubben kan inte tacka Daniel nog för det fantastiska arbete som han har lagt ner i klubben dessa åtta år, säger Tony Larsson. Daniel har varit prestigelös i sin roll som ungdomsansvarig, vilket har varit en stor tillgång i vårt rekrytering- och utvecklingsarbete av både ledare och spelare i föreningen. Sista året har han aktivt verkat tillsammans med ungdomskommittén och lagt strukturen för RIK i framtiden.

– Efter åtta fantastiska år hos Redbergslids IK är det efter våren till slut dags för mig att avsluta min tjänst hos Mesta Mästarna, säger Daniel. Jag kan inte med ord uttrycka den tacksamhet jag känner för att ha haft förmånen att arbeta med min hobby och det jag tycker är allra roligast i livet. Jag har också fått lära känna många av mina barndomsidoler som jag som liten bad om autografer av i Lisebergshallen. I min roll som ungdomsansvarig har jag fått äran att utveckla klubben från att vara en klassisk herrförening till att bli en stor ungdomsförening med lag i alla åldersgrupper på både pojk- och flicksidan, hela vägen ner till träning för treåringar. Jag har även varit ansvarig för klubbens sociala samhällsarbete och haft förmånen att vara tränare på elitsidan.

Daniel fortsätter:

– Jag vill passa på att tacka alla härliga kollegor, alla engagerade ledare och alla fantastiska spelare för en underbar resa. Var min egen resa bär av nu är ännu inte bestämt men jag tar tacksamt emot alla tips jag kan få för att hitta nästa utmaning för mig. Till mina kollegor och alla ledare vill jag hälsa att jag är övertygad om att ni och klubben går en ljus framtid till mötes tack vare ert fantastiska arbete. Vi ses i handbollshallarna! 

I samband med KM den 1 juni kommer vi att ha en avtackning av Daniel. Då hoppas vi att alla kommer och ger Daniel det avsked som han förtjänar.

Vi önskar Daniel stort lycka till i framtiden, den klubb eller nästa arbetsgivare som får honom kan skatta sig lycklig. Tack för allt!