Fler unga talanger får chansen

Vi lyfter upp ännu fler unga talanger till herrlaget till nästa säsong.

Filip Söderström, 19-årig M9 som redan förra året gjorde debut i Handbollsligan har signerat ett nytt 2-årigt kontrakt med klubben. Filip är en smart spelande mittnia som tagit för sig ordentligt och som vi säkerligen kommer se mycket av under säsongen.

Arvid Engström, 19 årig V9 som är med i truppen nästa säsong. Arvid är en stark och stor spelare med en enorm träningsvilja som verkligen förtjänat chansen att visa vad han går för på denna nivån.

Ludwig Alexandersson, 19 årig V6 som varit med och testat på handbollsligan under tidigare säsong. Ludde är en snabb kantspelare med ett väldigt bra spelsinne. Klubben är övertygade om att han kommer vara beredd att ta upp kampen med de två äldre spelarna på vänsterkanten Ludvig och Anton.

Oscar Mårtenson, 19 årig M6 som har tränat med laget tidigare och också visat stor utveckling senaste månaderna. Kommer vara ett perfekt alternativ till de äldre spelarna William och Mario på positionen.

Jacob Strömberg, 19 årig H6 som haft lite skadebekymmer men som snart är i full träning igen. Teknisk och snabb kantspelare. Kommer också vara ett perfekt alternativ på positionen när Oliver och Calle behöver hjälp.

Den gemensamma faktorn för dessa killar förutom att de såklart är duktiga handbollspelare är att de alla är en produkt av hårt arbete och träningsvilja. Något som vi i föreningen tycker är väldigt viktigt när man utbildar spelare.

Vi säger grattis till killarna!

Redbergslids IK