Förlängt samarbete med Intersport

RIK och Intersport har förlängt sitt samarbete gällande träningskläder, material och profilkläder. Samarbetet medför att vi kan fortsätta att fokusera på rätt saker i samband med föreningsverksamheten och handbollen här i föreningen.

Glädjande är också att Intersport går in som partner till Good Life. Detta harmoniserar väl med föreningens utveckling med avseende på tillväxt och vårt arbete inom hållbarhetsområdet.

Daniel Östling, marknad i RIK kommenterar samarbetet:
“Det känns riktigt bra att ha förlängt samarbetet med Intersport i ytterligare 2 år. Intersport är en samarbetspartner som verkligen vill och kan göra skillnad i vårt utvecklingsarbete inom föreningen men också kunna bidra i vårt arbete inom social hållbarhet. Vi tycker självklart att det är fantastisk roligt på många sätt och gör att vi känner oss ännu mer redo att ta nästa steg som förening. Samarbetet mellan Redbergslids och Intersport bygger på en tydlig struktur där båda parterna känner att det skapar ett mervärde. Vi är övertygade om att de kontinuerligt utvecklar oss och som gör att vi tillsammans bidrar till ett mer hållbart samhälle.”

Fredrik Weilefors, säljare team Intersport säger följande:
“Redbergslids IK har genom åren visat upp en stor professionalism i sin verksamhet som erbjuder elit med spel i Handbollsligan samt bredd i form av en ständigt växande ungdomsverksamhet. Att få arbeta med Redbergslids IK som erbjuder lag hela vägen från knatte till senior, tjej som kille, är ett privilegium. Vidare visar Redbergslids IK ett samhällsansvar genom Good Life. Intersport tycker det är viktigt med rörelse och fysisk aktivitet och vi är därför oerhört stolta och glada för att vårt samarbete även innebär att vi går in som partner till Good Life.”