Grönt ljus för damerna i division 2

Redbergslids damlag kommer säsongen 22/23 att spela i division 2. Möjligheten uppstod när ett annat lag drog sig ur serien.

– Som ett led i klubbens utveckling så har vi sedan några år tillbaka jobbat med att bygga upp vår flick- och damverksamhet. Sakta men säkert så blir flicksidan starkare och starkare. I dagsläget har vi lag i alla seriespel förutom en årskull vilket är ett stort framsteg om vi jämför med hur det såg ut för bara några år sedan, säger Kristoffer Myrfalk

Kristoffer fortsätter:

– För att kunna vara en attraktiv förening så strävar vi alltid att ha vårt representationslag på Damsidan så högt upp som möjligt för att kunna vara en attraktiv förening för våra ungdomar att vara i, för att fortsätta kunna skapa bättre förutsättningar för våra tjejer och damer så vi kan fortsätta att utveckla duktiga handbollsspelare även i framtiden. 

– I vår verksamhetsplan så har vi som förening målsatt att vi ska som minst spela i division 1 senast 2025. Vi kan därför glatt meddela att vi under säsongen 2022/23 kommer att ha vårt representationslag på damsidan i Division 2! 

– En härligt möjlighet för laget och en chans vi skall förvalta på bästa möjliga sätt.