Jerry Hallbäck återvänder till Redbergslids IK!

Vi är glada att kunna meddela att Jerry Hallbäck återvänder till RIK inför kommande säsong.
Jerry kommer att arbeta som ett stöd för seniorer och juniorer på herrsidan där han kommer att agera som mentor. Förutom det kommer han också att stötta klubbchef Tony Larsson kring mycket av nätverkandet mot sponsorer, samarbetspartners och även gamla RIK:are.

– Det är en stor ära att få komma tillbaka till RIK, klubben som betytt och betyder väldigt mycket för mig, säger Jerry. Jag vill verkligen vara med att bidra så att RIK kan ta nya kliv och i framtiden åter vara ett starkt lag i Handbollsligan, men även vara med och forma föreningen i stort.

Jerry fortsätter:

Att åter få arbeta med Mikael Franzén, Reine Pedersen och Tony Larsson känns väldigt inspirerande och min roll som utvecklingsansvarig innebär täta kontakter i uppgifterna som mentorskap, länken mellan herrlag till A-ungdom och att utveckla nätverk både mot samarbetspartners och gamla RIK:are. 

Tony Larsson om Jerrys återkomst:

– Vi har skojat många år om att jobba ihop igen. Nu föll alla bitarna på plats och det ska bli oerhört kul att göra den här resan tillsammans. I Jerry får vi oerhört mycket kunskap och erfarenhet men också en person som inte är rädd för att kavla upp ärmarna.

Varmt välkommen, Jerry!