Kära supporter av RIK!

Detta inlägg skrivs med hänvisning av föreningens tuffa situation i och med den oro som det nya Corona-viruset skapat i samhället.

Inställda matcher, turneringar, handbollsläger, klubbaktiviteter och sponsormöten innebär att RIK har svårt att få de intäkter som är nödvändiga varje månad för klubbens överlevnad. Regeringen har, i skrivande stund, inte upprättat några ekonomiska ersättningar eller förslag för föreningar utan de har fokuserat på näringslivet. Många känner till klubbens historik med en ekonomi i kris. Ekonomin har under de senaste åren varit tuff men styrelse och personal arbetar helhjärtat med att skapa en ordnad och organiserad förening. Dock innebär vår historik att vi inte har någon buffert att använda oss av vid extraordinära situationer, som följderna av Corona-viruset är.

Föreningen står alltså inför en extremt tuff tid rent ekonomiskt vilket drabbar dagens hårt arbetande personal och framförallt alla våra spelare, både unga och gamla, de som drömmer om att få spela elithandboll och de som älskar gemenskapen.

Vi vädjar nu efter all hjälp vi kan få!

Som privatperson kan man bidra genom att swisha, 123 526 49 24 eller genom att sätta in valfritt belopp på bankgiro 336-2076. Samtliga som bidrar med 1 000 kr eller mer kommer att uppmärksammas.  

Som företagare är du varmt välkommen att kontakta tony.larsson@redbergslid.se för att diskutera samarbete, ekonomisk hjälp, exponering etc.

Vi tar tacksamt emot idéer på möjligheter för extra intäkter.

Med vänlig hälsning,

Carl-Magnus Källfelt, ordförande

Tony Larsson, klubbchef

#viärRIK”