Nya medlemmar i styrelsen

På årsmötet som RIK höll den 14 juni så fick vi möjligheten att välkomna två nya styrelsemedlemmar i föreningen.

Oskar Ysander:

Behöver säkerligen ingen närmare presentation för många av er, men för er som inte känner till Oskar så gjorde han fyra säsonger i den vitblåa. Oskar bidrog med hjärta, passion och en härlig vinnarskalle som hjälpte Redbergslids IK till många härliga poäng. Parallellt med sin handboll så slutförde Oskar en examen på Handelshögskolan i Göteborg. När Oskar väl valde att hänga upp skorna i björken så hägrade den civila karriären och nya resor både hos PwC och Stena Metall tog fart. I dagsläget så axlar Oskar rollen som Deputy Managing Director & Financial Analyst på Stena Metall. Med Oskar i styrelsen så kommer vi få in ytterligare kompetens inom ekonomiområdet vilket ligger helt i vår linje med att långsiktigt stärka vår ekonomi och finansiella status. Att Oskar dessutom har ett hjärta som är vitt och blått ser föreningen enbart som bonus.

Varmt välkommen, Oskar!

Kristofer Nilsson:

I Kristofer så får föreningen en riktigt spjutspets när det kommer till relationer och försäljning då Kristofer under hans 20-åriga yrkesliv har jobbat med försäljning i alla dess former. Efter studier i både Sverige och England så tog resan fart då Kristofer parallellt med studierna jobbade på bank. Efter en kort sväng i mediebranschen och möbelindustrin så väntade bemanning- och rekryteringsbranschen där Kristofer har jobbat i olika roller både nationellt och internationellt de senaste 18 åren. I dagsläget jobbar Kristofer som Försäljningsdirektör på Randstad och sitter med i den svenska koncernledningen.

Varmt välkommen, Kristofer!

Då Daniel Östling och Anna Reynold lämnar sina poster så vill också föreningen skicka ett stort tack för deras insatser och arbete för dom båda bidragit till att utveckla föreningen i en positiv riktning. Anna som brinner för samhällsengagemang har en stor del i att vi har lyckats utveckla Good Life till den apparat som det har blivit idag samtidigt som Daniel har varit starkt bidragande till vår utvecklade och förbättrade försäljningsprocess mot våra partners och sponsorer.

Redbergslids IK tackar er för era insatser och önskar er stort lycka till framåt.