Redbergslids IK har haft årsmöte.

Under torsdagskvällen hade Redbergslids IK årsmöte och det blir en, till stora delar, ny styrelse som ska leda klubben framåt.

Efter nedflyttningen från Handbollsligan för Redbergslids IKs herrar har det mest varit negativa skriverier om klubben. Samtidigt har det pågått ett intensivt arbete i olika grupperingar för att sätta en ny kurs för klubben framåt. Detta arbete förstärks nu ytterligare med den nya styrelsen vid rodret. För att utveckla klubbens verksamhet kommer ett antal olika kommittéer att skapas inom viktiga områden för att ta hand om och utveckla klubbens verksamhet.

Till att börja med kommer det att finnas en Sportkommitté som i huvudsak kommer jobba med klubbens verksamhet från 15 år och uppåt för damer och herrar. På liknande sätt kommer en Ungdomskommitté att ha ansvar för klubbens verksamhet från åldrarna 14 år och nedåt. Dessutom skapas en Sälj- & marknadskommitté som kommer att jobba strategiskt med klubbens sälj- och marknadsfrågor för att skapa en solid grund för klubben att utvecklas från framöver.

Vi ser med tillförsikt fram mot utmanande tider som också innebär stora utvecklingsmöjligheter för Redbergslids IK.