Redbergslids IK och Fredrik Teern går skilda vägar

Redbergslids IK och Fredrik Teern har kommit överens om att gå skilda vägar och bryta det avtal som undertecknades i maj 2022.

Fredrik får inte ihop sitt liv med en civilkarriär, elithandbollsspel samtidigt som familjen väntar sitt andra barn.

– Jag har slitit mellan jobb, handboll och familjen tillräckligt länge och det blir inte bra för någon. Det är otroligt tråkigt. Jag var laddad för denna utmaning att hjälpa Redbergslids IK vidare i deras satsning mot framtiden, säger Fredrik Teern.

– Det är otroligt tråkigt, kommenterar Redbergslids IK:s sportchef Tony Larsson. Med Fredrik i laget så fann vi den försvarschef som vi har letat efter för att ge stabilitet och trygghet till vår relativt unga trupp. Fredrik har lång erfarenhet från spel i Handbollsligan och har varit med i hetluften förut vilket har spridit rutin och lugn till spelarna runt omkring honom.

– Vi har försökt att tillsammans med Fredrik hitta en lösning som fungerar för klubben, laget och Fredrik själv, dock har vi inte funnit i sätt som fungerar för alla parter. Det är tråkigt såklart men vi skiljs som vänner och blickar framåt från och med nu, säger Kristoffer Myrfalk Redbergslids IK:s klubbchef. Vi tackar Fredrik för denna tid och vi önskar honom ett stort lycka till i framtiden.