Redbergslids IK och Szymon Dzialakewicz går skilda vägar.

Redbergslids IK och Szymon Dzialakewicz har nått en överenskommelse att avbryta samarbetet efter nuvarande säsong. Szymon som kom till Redbergslids IK inför den här säsongen blev tidigt en publikfavorit i Prioritet Serneke Arena.

-Szymon kom till oss för att få mer speltid och ta ytterligare steg i sin egen utveckling samt bygga upp sitt självförtroende. Även om vi har några matcher kvar på säsongen så är vi väldigt nöjda med var Szymon har presterat hos oss både vad det gäller på planen men också utanför. Vi önskar honom ett stort lycka till i framtiden säger Redbergslids IK:s Sportchef, Tony Larsson

-När jag var en liten kille hemma i Polen kunde inte ens drömma om att jag skulle spela professionell handboll i Sverige som 22-åring. Det var en stor omställning men jag är väldigt glad för att jag tog chansen att flytta till Sverige och spela för Redbergslids IK. Klubben och mina lagkamrater har tagit hand om mig på ett mycket bra sätt och jag är tacksam för tiden jag har haft i Göteborg som gett mig minnen för livet avslutar Szymon Dzialakewicz.

Redbergslids IK tackar Szymon för den här tiden och önskar honom ett stort lycka till med kommande utmaningar!