Redbergslids IK söker CSR- & Evenemangs-koordinator

Är du redo för nya utmaningar och vill jobba i en dynamisk vardag där du behöver använda dina färdigheter i administration, kommunikation och har viljan att skapa ett riktigt bra evenemang kring våra hemmamatcher så tror vi att vi har en utmaning som kommer att passa dig perfekt.

Den här rollen passar dig som är lösningsorienterad och som brinner för struktur och för att skapa en enklare vardag för dig och din omgivning. I tjänsten så kommer du att ha många kontaktytor med leverantörer, kunder och andra aktörer som Redbergslids IK samverkar med i föreningens vardag.

Då din nya arbetsplats kommer att vara hos Sveriges mest anrika handbollsförening där vi idag har cirka 500 ungdomar i handbollsträning varje vecka. Vårt damlag spelar i division 2 och vårt herrlag spelar i Handbollsligan. Vi ser gärna att du delar tävlingsinstinkten som vi andra har och att det finns ett naturligt driv i din personlighet.  Du har förmågan att ta beslut och du värdesätter att ge service till alla dina kontaktytor. Delar du precis oss synen att samarbete med kollegor är vägen till framgång och har en god kommunikativ förmåga så har du stora möjligheter att lyckas i rollen. 

På kontoret arbetar i dagsläget fem personer i olika roller som verkar för att skapa bättre förutsättningar för föreningen. Vi jobbar nära vår kärnverksamhet som är handboll och således kommer arbete vissa kvällar och helger förekomma.

Ansvarsområden:

  • Systemadministration
  • Leverantörsadminstration
  • Koordinering av olika projekt
  • Utformning och utveckling av Redbergslids IK:s evenemang i Handbollsligan
  • Utformning och utveckling av Redbergslids IK:s CSR-arbete

Kvalifikationer:

Du har eftergymnasial utbildning med fördel inom Sports Management eller annan likvärdig utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet för denna roll. Du hanterar Microsoft Office utan problem och har du spetsegenskaper i PowerPoint och Excel är det meriterande. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en förening eller kommer från en bakgrund där du har stått föreningslivet nära på olika sätt. Slutligen är du kommunikativ både verbalt och skriftligt för att snabbt och enkelt kunna hjälpa våra medlemmar, partners och kollegor.

Har du frågor gällande denna tjänst, vänligen vänd dig till Redbergslids IK:s klubbchef, Kristoffer Myrfalk på 0723-835727 eller kristoffer.myrfalk@redbergslid.se

Välkommen med din ansökan!