Reflektioner från styrelsen

Säsongen 23/24 har i många delar liknat en berg- och dalbana för vårt herrlag. Styrelsen såväl som alla RIK:are har lidit med spelarna när de kämpat för segrar, men också njutit av de härliga stunder de bjudit på. Vi hoppas att spelarna kände den värme och energi som var i Arenan igår, och att de förstår att det är många som bryr sig. Alla ungdomar som fostras i föreningen, där våra representationslag är stora förebilder, kommer att ge oss en ljus framtid. Styrelsen och hela föreningen står bakom er.

Det blev en tung kväll i Prioritet Serneke Arena igår. När alla matcherna i Herrallsvenskan var spelade visade det sig att vårt herrlag åkte ur på grund av färre gjorde mål än IFK Ystad. Det gör givetvis ont idag. Resan framåt startade dock redan förra året, efter degraderingen från Handbollsligan. Organisationen och strukturen framåt är redan satt.
Om några veckor tillträder Mikael Franzén som huvudansvarig tränare för herrlaget. 1 juni kommer Jerry Hallbäck in för att bistå strukturen sportsligt men också för att utveckla och samla föreningen och dess medlemmar. Han kommer utöver det att arbeta med klubbens säljarbete.

Vi har under året startat upp kommittéer för att utveckla föreningen; sport-, ekonomi-, ungdoms- och sälj/marknadskommittén. De jobbar redan aktivt med klubbens viktigaste frågor och kommer att fortsätta driva klubben framåt.

Inom de närmsta veckorna kommer vi att kalla till ett medlemsmöte på vårt nya kansli i Prioritet Serneke Arena samt lansera en ny kampanj i syfte att stärka klubbens ekonomi.

Nu hoppas vi att vi tillsammans biter ihop och mobiliserar oss för vi är fast beslutna att ta oss tillbaka till finrummet, och att båda våra representationslag ska spela i Handbollsligan.

Nu blickar vi framåt – för vi har mycket att se fram emot!

Stort tack för säsongen som gått!

Styrelsen
Redbergslids IK