RIK och Jasmin Zuta väljer att gå skilda vägar

Efter diskussioner mellan berörda parter har klubben och Jasmin kommit överens om att gå skilda vägar. RIK vill rikta ett stort tack för de sju åren Jasmin varit i klubben denna gång och hoppas att våra vägar korsas någon gång i framtiden.

Jasmin Zuta:

  • Det har varit ett tufft beslut att ta och det har varit mycket funderingar. Jag har RIK att tacka för sju helt grymma år, klubben lever i allra högsta grad och har en ungdomssektion som fullständigt exploderat den sista tiden. Så många härliga ledare och ungdomar man sprungit på under åren, framtiden ser onekligen ljus ut! Jag vill också lyfta fram Tony Larsson och Henrik Lundström som under hela min tid i klubben gjort ett otroligt arbete för A-laget och för klubben i stort, det har inte alltid varit lätt, men det har alltid varit kul!
  • Jag har bestämt mig för att gå vidare med en företagsidé inom handboll som jag nu kommer att utveckla under den närmsta tiden. Jag kommer jag att jobba med ledarutbildningar, handbollsutbildning teoretiskt och praktiskt samt en modell med individutveckling riktat mot några specifika individer jag ser potential i. Företaget kommer bland annat jobba med att utbilda vidare många härliga ledare i RIK, så helt försvinner jag inte från kubben.

Sportchef Henrik Lundström:

  • Vi vill rikta ett stort tack till Jasmin som med sin otroliga drivkraft har utvecklat föreningens herrlag samt varit en betydande part i att lyfta föreningen från en mindre ungdomsförening till en som kan erbjuda handboll för alla åldrar. Hans stora kompetens inom utveckling av unga talanger kommer han kunna ta med sig in i sitt nya kapitel i handbollslivet.

Om någon skulle vara intresserad av att kontakta Jasmin kring hans företag är ni välkomna att ringa eller maila på 0733800930 – jasminzuta@outlook.com

Stort tack Jasmin från hela RIK familjen!

Redbergslids IK