RIK välkomnar Olle Röken

Redbergslids IK har signerat Olle Röken från Västeråsirsta HF på två år. Olle är handbollsfostrad i IFK Nyköping och spelat 3 säsonger i Allsvenskan med Västeråsirsta HF.

-Vi är oerhört glada att Olle har valt oss. Han är en spelartyp som vi verkligen behöver. En hybrid som kan spela både V9 och M9 med ett uppoffrande försvarsspel. En powerspelare med härlig attityd och offervilja. Ska bli oerhört spännande att följa hans utveckling hos oss, säger Tony Larsson, sportchef Redbergslids IK.

-Redbergslids IK har spelat i Handbollsligan väldigt länge och jag tror det är helt rätt steg att ta i min utveckling. Jag fick en väldigt bra känsla när jag var nere på besök och fick träffa representanter för klubben. Det ska bli oerhört spännande och jag ser fram emot att få ta på mig matchtröjan, säger Olle Röken.

Varmt välkommen Olle!