Välkommen Elias Lundstad!

Vi har under försäsongen letat efter alternativ som ska kunna stötta upp truppen på H9 efter beskedet att vi har Helmer Jönsson borta resten av säsongen med en axelskada. Vi har under den tidiga delen av säsongen också haft problem med vårat andra unga löfte, Calle Rydén, på H9 som haft problem med lite småskavanker.

Vi har haft ögon och öron öppna för att hitta något vi tror passar in i vår verksamhet för att kunna skapa en bra grund att stå på. Vi har nu fått möjligheten att få låna in Elias Lundstad från Önnereds HK som för närvarande är en flitig deltagare i Önnereds herrlag i Handbollsligan. Båda klubbarna är överens om att det finns en situation som är win-win för Elias, Önnered och Redbergslids IK. Det blir en lösning som över tid passar alla inblandade på ett perfekt sätt. Lånet kommer att gälla fram till 15:e Februari.

Tränare Jasmin Zuta:

– Vi är tacksamma för den samarbetsvilja som funnits hos Önnereds HK för att hitta vägar framåt tillsammans gällande Elias Lundstad. Jag är personligen glad att få jobba med Elias och tror att han kommer bli en rejäl injektion i vår unga trupp. Det finns potential att utveckla och jag ser fram emot att hitta vägar framåt för att sätta fart på den utvecklingen. Det blir riktigt spännande. Jag vill tacka Önnereds HK för att vi hittat en väg framåt tillsammans, detta blir bra för alla inblandade.

Elias anslöt till truppen i måndags och kommer att deltagsa i matchen mot Torslanda HK på lördag. Ta er gärna till Torslanda Sporthall klockan 13.00 för att se våra herrar ta sig an Torslanda HK!