Välkommen Maria Sköld!

Redbergslids IK har gjort klart med en ny medarbetare. Maria kommer ansvara för marknad & kommunikation samt vara en resurs i klubbens administrativa arbete.

Maria har en bakgrund som handbollsspelare där hon fostrades i Kärra HF, fortsatte sedan vidare till Eslöv och nu senast i Stenungsunds Handbollsklubb. I Stenungssund har hon också suttit i klubbens styrelse, jobbat med sponsring och ungdomar. Det är med andra ord en rutinerad person som klubben knyter till sig.

– Klubben fortsätter att växa på ungdomssidan vilket är oerhört glädjande, säger klubbchef Tony Larsson. Bara i år har det börjat över 100 nya barn i våra yngsta barngrupper. Det ställer också krav på oss som förening att utveckla och driva klubben framåt. I Maria får vi inte bara en härlig tjej utan också någon med erfarenhet och kunskap som vi tidigare saknat. Det ska bli oerhört spännande att följa hennes arbete.

– Jag älskar utmaningar och känner mig oerhört taggad inför den här uppgiften, säger Maria. RIK har legat mig varmt om hjärtat sedan jag var liten och jag ser verkligen fram emot att vara med att utveckla och ta klubben i rätt riktning.

Maria börjar sin nya tjänst under veckan och är redo att ta sig an utmaningen.