Extrajobb som cafébiträde

Nu söker Redbergslids IK två personer för att jobba som cafébiträde i samband med klubbens matcher i Handbollsligan. Rollerna har tidigare inte funnits så du kommer få vara med och sätta din prägel på verksamheten.

Vi söker dig som:

  • Är engagerad, social och har hög serviceanda
  • Kan arbeta under högt tempo
  • Kan arbeta i team och som gör det bästa för arbetsplatsen
  • Är minst 15 år gammal
  • Arbetet passar perfekt för dig som går i skolan och vill tjäna egna pengar.

Arbetsbeskrivning
I rollen som cafébiträde kommer du förbereda för kaféverksamheten – t.ex. plocka fram dryck, mat och redskap, förbereda och värma mat samt göra ordning för gästerna. I rollen kommer du också att stänga ner kaféverksamheten vilket innebär att plocka undan och städa. Däremellan ger du bra service till gästerna och bemöter dem på ett trevligt sätt. Du serverar och tar betalt. Utöver ovan arbetsuppgifter tillkommer att hjälpa till med fika-servering för VIP-gäster samt andra tillkommande uppgifter.

Arbetstider och arvode

Samtliga hemmamatcher i Handbollsligan, 1,5 h innan avkast tills matchen är färdigspelad och det är undanröjt för att gå hem. Vid ev. slutspel, kvalspel eller andra arrangemang sker en förfrågan om arbetsmöjlighet Ersättningen är arvode/match.

Ansökan
Maila din ansökan till info@redbergslid.se senast den 23 augusti. Märk ämnesraden med ”Extrajobb som cafébiträde”. I din ansökan vill vi veta namn, ålder och nuvarande sysselsättning. Vi önskar också veta vem du är som person.