Filip Olausson utökar sin roll

Vår nuvarande juniortränare på killsidan blir från och med 1 maj heltidsanställd i föreningen. Filip kommer från och med nu vara assisterande tränare till Magnus Johansson i herrlaget och vara ansvarig för vårt U21(Rosendal) i Div 2. Utöver detta kommer han ha ett helhetsansvar över vår elitungdomssektion på killsidan. Det innebär ett ansvar för spelare födda 2002-2006 samt ledarna i dessa grupper. På dagtid kommer han även stötta och jobba i föreningens projekt.

Sportchef Henrik Lundström: Vi är otroligt glada över att ha fått till denna lösning med Filip. Vi har under många år nu sett ett ökat behov av att ha en resurs som ser individerna mer i åldern 15-19 år. Just de åren är så extremt viktiga och utmanande för killarna. Filip har växt ut till den perfekta personen för oss i den rollen under sina 4 år i föreningen.

Filip Olausson: Ett spännande uppdrag att ta sig an och fortsätta få utveckla föreningen och spelarna. RIK ger mig verkligen möjligheten att utvecklas som ledare och person. Detta känns som helt rätt val för mig, i en miljö med mycket kunskap och härliga människor skapar det härlig stimulans. Jag ser verkligen fram emot att att bidra med att ta RIK i rätt riktning, tillsammans med alla fantastiska människor runt omkring.

Redbergslids IK