Globetrotters

Som en gäng globetrotters flyger vi mellan hallarna, det finns en smula charm i det, eller så inte. Det är lätt att uppskatta det lilla i att ha ett hem, en plats att vara på, vi längtar till Prioritet Serneke Arena i höst. Vendsyssel, Kärra HF och en gäng moralpredikanter har avhandlats. Mixad kompott av resultat som sig bör denna delen av säsongen är något att ställa in sig på. En bit hålla sig på mattan, visa sitt lugn, kontrollera utvecklingen. En annan lite vildare del, skrika, uttrycka. Det är okej att det betyder allt och inget på samma gång, det är mer än okej.

Välkomna till Lundenhallen imorgon när Lindesberg kommer på besök, det är roligt med handboll så kom ner till Lundenhallen och stötta gänget i de vita tröjorna. Det finns alltid någon att gnälla på, något att lära sig av eller helt enkelt bara närvara för att Lundenhallen är härlig. Ta med grannen, plocka upp någon på vägen till hallen. Gå utanför boxen, gör något obekvämt, dyk upp bara.

Det är en ny plats med nya förutsättningar för vårt unga lag. Det kommer bli en spännande resa med ett yngre garde. Vi behöver bygga en bas med trygghet, tydlig struktur och några mått av blod svett och tårar. Det får kosta att vara bra, publiken kan alltid uppskatta känslorna, det är ett sätt att leva med.

Imon är en speciell dag. Vår fd läkare som följt oss alla genom åren, den numer bortgångne Pål Henry Jeppsson, ska hyllas när vi spelar Pålles Minne. Denna fantastiska människa vi alla lärde känna, lärde oss att älska, tog till våra hjärtan. Det är minnen som lever kvar, vackra är dem. Kom ner för att hylla Pålle och vad han betydde för oss, det hade han uppskattat för klubben han levde igenom.

Vi hörs snart igen!

Mvh Jasmin Zuta