Matchrapport: Hammarby IF HF – Redbergslids IK 34-24

Tiomålsspöket slog till igen.

Efter segern mot OV Helsingborg förra veckan var vi många som hade stora förhoppningar inför kvällens bortamatch mot Hammarby. Men det ville sig inte.

Visserligen var de första tio minuterna jämna i första halvlek, men sen gasade Hammarby på och ledde med åtta bollar i halvtid 18-10.

Andra halvlek fortsatte i samma spår. Som mest ledde Hammarby med tolv mål. Tack vare att Bajen slog av på takten på slutet skrevs målskillnaden till tio mål 34-24.

Det vi ändå kan ta med från matchen var att Vasko Ševaljević verkligen gör skäl för sin lön med nio fullträffar ikväll.