Matchrapport: Önnereds HK – Redbergslids IK 38-34

Vi är med i matchen, vi kämpar, men det vill sig inte hela vägen.

Det var två lag som slet med varandra i första halvlek. Efter 25 minuter gör Önnered ett fyramålsryck till 16-12, som 2022 hittills har betytt att luften går ut våra vita eleganter.
Men inte idag.

Vi sliter och jobbar oss tillbaka och precis innan halvtid gör Oskar Joelsson sitt femte mål och på tavlan står det 18-18.
Andra börjar på samma sätt som den första. De två lagen fortsätter att följas åt mål för mål fram till 45 minuten då Önnered drar ifrån till tre måls ledning, bland annat efter en missad straff av RIK.

Det blir sedan en ledning som Önnereds HK kan hålla matchen ut. Slutresultatet blir 38-34 till hemmalaget.

Det positiva är att vi kämpar hela matchen samt att Szymon Dzialakiewicz sätter 10 mål. Det mindre bra är att vi fortsätter att släppa in nästan 40 mål per match.Ny match på onsdag när vi tar emot OV Helsingborg i Prioritet Serneke Arena.