Redbergslids IK välkomnar Adem Grahovic

Redbergslids IK är överens med Adem Grahovic. Ytterligare en talang har valt att spela för Redbergslids IK nästa säsong.

Adem Grahovic kommer från Kärra HF och är född 2007. Till hösten kommer Adem gå på handbollsgymnasiet i Göteborg.

-Adem är en härlig modern M9. Han är oerhört explosiv och stark för sin ålder. Han har ett bra spelsinné och är oerhört duktig på att göra mål.

Vi är oerhört glada att Adem har valt att spela för oss. Det ska bli oerhört spännande att följa Adem´s utveckling hos oss, säger Tony Larsson, sportchef Redbergslids IK.

-Att få chansen i RIK känns jättemotiverande och det är ett stort steg i min utveckling som handbollsspelare. Som handbollsspelare ser jag mig explosiv och spänstig, där mina starkaste sidor är spelsinne och genombrott. Jag gillar att spela försvar och är duktig på att bromsa och få stopp på motståndarna, säger Adem Grahovic.

Varmt välkommen Adem!