RIK-Tvis Holstebro 26-34 (13-16)

Förutom sista 5 minutrarna i den första halvleken och första 10 min av den andra halvleken så är matchen ganska jämn. När matchen väl går i den andra halvleken har vi svårt att få grepp om deras 7-6 spel samtidigt som vi gör enkla misstag framåt vilket gör att dom får kontra in några enkla mål. Stundtals ser vårt anfallsspel riktigt fint ut med bra bollsläpp och fina avtal spelarna emellan. Det är ett fint kvitto på att vi är helt på rätt väg med anfallsspelet. Nu gäller det att samla kraft inför sista matchen imorgon för att sedan åka hem och gnugga vidare inför den 17:e augusti då säsongen startar med ATG Svenska cupen borta mot Västerås.

Målskyttar: Nacor M 6, William H 5, Szymon D 4, Oskar J 3, Calle H 2, Alvin S 2, Mario L 1, Anton S 1