ROSAMATCHEN!

Den 27 oktober tar Redbergslids IKs damer i div 3 emot Chalmers HK i något som inte enbart kommer vara en vanlig seriematch… Årligen drabbas nästan 8 000 personer i Sverige av bröstcancer. Vi är många som känner någon och som följt de drabbade på nära håll. “Ingen ska behöva vara ensam med sin bröstcancer” är Bröstcancerförbundets medlemslöfte och RIKs damer instämmer. Nu väljer laget att genomföra en välgörenhetsmatch till förmån för Bröstcancerfonden!

Tid 14:00 (OBS! Kom gärna tidigare då det är inspring etc.)
Datum Söndagen 27 oktober
Plats Lundenhallen

Damlagets insamlingsbössa

Målet är att samla in minst 25 000 kronor till Bröstcancerfonden och förvandla en annars vanlig söndagsmatch till en fest!
Speaker, musik, spelarpresentation och inmarschlag hör inte till vanligheterna i division 3 så kom för att njuta av idrottsglädje på högsta nivå! För den fikasugna är kiosken öppen med nybryggt kaffe och hembakat fikabröd medan den tävlingslystne kan delta i lotteriet med chans att vina finfina priser från bl.a. Calvin Klein och Marc Jacobs. Om du inte är särskilt handbollsintresserad så kan du istället se fram emot pausen då Jeanette och Martin Platerud, som ska representera Sverige i VM, kommer uppträda i latinodans tillsammans med sin dansgrupp från Lazars Dansskola. Det finns helt enkelt något för alla!