Välkomna Anton & Oscar

Vi kan med glädje presentera två nya spelare till nästa säsong. Göteborgarna Anton Schulze och Oscar Sävinger ansluter till RIK.

Vänstersexan Anton har närmast varit i Önnereds HK där han imponerat under många säsonger. En målfarlig spelare med snabbheten som sin främsta egenskap. 27-åringen passar precis in i den profil vi sökt när vi tittat på denna positionen. Ett tvåårigt avtal är skrivet.

  • Valet med RIK var enkelt när de tog kontakt med mig. Sen jag var liten har det varit en klubb jag sett upp till och det ska bli kul att få representera den. Det känns även som rätt plats för att fortsätta utvecklas som spelare med Bagarn som tränare. Säger Anton

Målvakten Oscar Sävinger ansluter på lån från Sävehof. Han är en av landets största talanger och en av många spännande spelare födda 2002. Vi är självklart glada att Oscar har valt att fortsätta sin utveckling hos oss. Med sin storlek finns det otroligt mycket potential i Oscar som vi är säkra på kommer att hjälpa RIK redan nästa säsong.

  • RIK känns perfekt för mig just nu då det är en klubb som verkligen ger förtroende till sina unga spelare. Här finns det goda chanser till utveckling och jag ser fram emot en rolig säsong. Dessutom känner jag många i laget och bor nära hallen. Säger Oscar

Varmt välkomna till klubben och vi ser fram emot att se er i Redbergslids färger de närmsta åren.

Redbergslids IK