Återstart!

Regntunga sommardagar, en längtan efter något helt annat. Ett försök att hitta vägar framåt, ljuset bland alla mörka moln. Molnen har börjat lätta, det finns en strimma av värmen som tar sig igenom. Även om det inte kändes så för några månader sen så är faktiskt det den påtagliga känslan idag, kroppen känns härligt sprallig igen.

Framtiden har känts ljus ett bra tag, det gäller att hinna leva vardagen samtidigt som framtiden ska byggas. Den flätan som nu ska vävas samman är i sin linda, det kommer behövas mer än några teskedar tålamod. Det kommer krävas att många människor går samman för att hitta ett sätt att skapa något som kan leva i 100 år till. Redbergslids IK står sig starkt för de som är oroliga. Det finns en framåtanda och en känsla av stolthet som är härlig, även i tuffa tider.

Att bygga en ny plattform kräver tid och kunskap. Just nu bygger klubben ett grundfundament som tydligt går i utbildningens tecken. Samma gäller Herrar A där jag numer är verksam igen i högre grad. Det kommer krävas tålamod och engagemang från spelare och ledare över tid för att kunna hitta vägar framåt. Det kommer från klubbens sida krävas organisation och en stabil grund att stå på. De bitarna ska falla på plats över tid. En stor del av det arbetet är att vi successivt kommer att flytta hela vår junior – och seniorverksamhet till Prioritet Serneke Arena. Det kommer att ge klubben ett otroligt lyft med förutsättningar vi inte tidigare haft. Det känns som ett bra steg mot en proffsigare verksamhet. Det är viktigt att hela föreningen drar åt samma håll och är överens, det är klubbens stora utmaning nu.

Herrar A går in i testspel och Svenska Cupen de närmsta veckorna. Det har varit lite kortare tid att bygga fundament och regelverk på men staben har krigat på med långa härliga dagar för att komma överens. Det ska bli kul att börja tävla igen, spelarna har lagt ner ett härligt jobb.

För den som vill följa oss så kommer vi att spela följande matcher under Augusti och September:

Torsdag den 17 augusti – Kärra HF – Rosendalshallen                                 18:00

Söndag den 20 augusti – Önnereds HK (svenska cupen) – Valhalla A          15:00

Lördag den 26 augusti – Lindesberg (svenska cupen) – Lundenhallen         15:00

Onsdag den 30 Augusti – Alingsås (svenska cupen) – Nolhagahallen            19:00

Fredag den 1 september – Kärra HF – Lillekärr                                                  19:00

Ev måndag den 11 augusti – Torslanda HK – Torslandahallen                       ej klar

Vi syns i hallarna!

Mvh Jasmin Zuta