Elliot Stenmalm förlänger

Redbergslids IK och Elliot Stenmalm har kommit överens om ett nytt långtidskontrakt som sträcker sig fram till sommaren 2024. När Elliots nuvarande avtal löper ut efter denna säsong så är det nu klart att han stannar minst 3 säsonger till i Göteborg.

Elliot Stenmalm: Redan som 16-åring flyttade jag från Växjö till Göteborg och RIK för att satsa på handbollen. Jag ville utvecklas både som spelare och människa, vilket jag verkligen har gjort! Goda träningsmöjligheter och härliga och duktiga ledare inom RIK gör att jag stortrivs i stan och klubben, vilket fått mig att skriva på ett långtidskontrakt. Det är med och i RIK jag vill fortsätta att utvecklas och försöka vinna sm-guld med klubben.

Sportchef Henrik Lundström: Elliot är utan tvekan en av Sveriges största talanger som vi såklart är supernöjda med att ha säkrat upp de närmsta åren. Att han ser RIK som sin bästa chans att fortsätta utvecklas är ett resultat av att klubben jobbat bra och långsiktigt med utveckling med unga spelare. Som alla säkert förstår så fanns det gott om konkurrerande klubbar som jagade hans underskrift. Slutligen vill jag uppmärksamma Elliots otroliga vilja att bli bättre och hur viktigt det är för våra ungdomsspelare i föreningen som ser detta dagligen.

Elliot Stenmalm är född 2002 och har Växjö HF som Moderklubb. Flyttade till Göteborg och RIK för två år sedan när han kom in på rikshandbollsgymnasiet. Där går han nu sitt sista år.

Vi säger Grattis Elliot och Redbergslids IK

Redbergslids IK