Redbergslid byter till hummel

Från och med den 1 juli 2022 till och med den 31 maj 2026 kommer hummel vara den officiella leverantören i ett avtal som omfattar alla matchkläder, träningskläder, merchandise, väskor etcetera.

Vi är mycket glada över vårt nya samarbete, då hummel är ett väletablerat varumärke med en fin och stark tradition precis som Redbergslids IK. Vi gillar hummels öga för detaljer och design vilket vi är övertygade om kommer att lyfta vår klubbprofil och merchandise till nya höjder meddelar klubbchefen, Kristoffer Myrfalk.

– Att få designa tröjorna till Redbergslid har varit ett riktigt hedersuppdrag. Det finns mycket historia och minnen kopplade till tröjorna för mig som älskare av idrott, och jag hoppas spelarna och supportrarna gillar det vi på hummel skapat. Målbilden var en renare design i vitt och blått och med en koppling till havet och kusten i form av ett subtilt mönster i delar av tröjan.

Jag vill tacka Redbergslid för ett riktigt bra och roligt samarbete, säger Svante Pettersson på hummel.

Avtalet omfattar Redbergslids IK:s alla lag och implementeringen är precis i sin linda.

hummel uppfyller alla våra förväntningar och kommer säkerställa att vi har material som ger oss bra förutsättningar att träna och spela i men också att vi får möjlighet att utveckla vår merchandise fortsätter sport- och försäljningschef, Tony Larsson