Redbergslids IK välkomnar två nya spelare!

Vi är glada att kunna presentera två nya spelare till herrlaget; Johan Bergström och Lukas Rådberg!


Johan kommer senast från en sejour i Torslanda HK men har innan dess varit i Kungälvs HK under ett antal år. Vi är oerhört glada att Johan valt att skriva ett tvåårigt avtal med oss och ser att han kommer vara en otroligt viktig del i A-truppen där han kommer att dela ansvar med ett antal unga målvakter.

Tränare Jasmin Zuta:

– Det är en ytterst kompetent målvakt som visat genom åren att han har kapacitet att utvecklas. Han har trots sin ringa ålder rutin i dessa sammanhang och det kommer gynna truppen när vi nu bygger om från grunden. Vi är väldigt nöjda med att ha kunnat knyta till oss Johan, han blir ovärderlig för vår trupp.

Lukas Rådberg välkomnas från IK Sävehof;
Storlek, teknik och intelligens i samma härliga spelare. Lukas Rådberg kommer med attribut som kommer bli härliga att jobba vidare med. Lukas har valt att skriva ett tvåårs avtal med Redbergslids IK och blir en viktig del av nybygget som formas denna sommar. Lukas kommer främst hålla till på 9M men kommer också under perioder att vikariera på M6, något han gjort i sin tidigare klubb.

Tränare Jasmin Zuta:

– Rörlighet, spelförståelse och storlek i en och samma goa spelare. Lukas blir något extra att hålla ögonen på under kommande säsong för RIK-publiken, mixen är härlig! Lukas blir en perfekt rollspelare som kan användas på många olika positioner. Det blir spännande att se exakt hur långt i sin utveckling Lukas kan gå, attributen är underbara. Vi är glada och stolta att Lukas valt att skriva på för oss, detta blir spännande!


Vi hälsar ännu en gång Johan och Lukas varmt välkomna till Redbergslids IK!

#viärrik