Uppdatering om situationen gällande Corona-viruset – 23 mars 2020

Precis som på övriga håll i landet arbetar närings- och föreningslivet med att få ekonomin att gå ihop samtidigt som det upplevs att vardagen står på paus. Det är i dessa tider vi behöver hålla ihop och ta ansvar för alla hälsa runt om i vår omgivning.

  • Fr.o.m. 23/3 är det tillåtet för alla grupper att träna tillsammans i utomhusmiljö. De gemensamma träningspassen ska innehålla individuella övningar för att undvika närkontakt och skapa möjlighet att hålla avstånd.
  • Vid minsta sjukdomssymtom, i synnerhet, feber, hosta, halsont, snuva eller andra förkylningssymtom ska du stanna hemma. Det är varje individs ansvar att inte utsätta andra för smitta och detta är inte disputerbart.
  • Vecka 14 kommer utskick om kakförsäljning vilket blir en ny säljaktivitet för samtliga lag. Kakförsäljningen är en åtgärd för att öka klubbens intäkter vilket är avgörande för framtiden med tanke på omständigheterna.
  • RIK kommer även sälja Bingolotter till påsken. Här önskar vi hjälp med försäljningen.

Inställda matcher, turneringar, handbollsläger, klubbaktiviteter och sponsormöten innebär att RIK har svårt att få de intäkter som är nödvändiga varje månad för klubbens överlevnad. Föreningen står alltså inför en extremt tuff tid rent ekonomiskt vilket drabbar dagens hårt arbetande personal och framförallt alla våra spelare, både unga och gamla, de som drömmer om att få spela elithandboll och de som älskar gemenskapen.

Vi vädjar efter all hjälp vi kan få!

Som privatperson kan man bidra genom att swisha, 123 526 49 24 eller genom att sätta in valfritt belopp på bankgiro 336-2076. Samtliga som bidrar med 1 000 kr eller mer kommer att uppmärksammas.

Som företagare är du varmt välkommen att kontakta tony.larsson@redbergslid.se för att diskutera samarbete, ekonomisk hjälp, exponering etc.

Vi tar tacksamt emot idéer på möjligheter för extra intäkter.

#ViärRIK