Wislander slutar som tränare för RIK

Efter hela 29 år i klubben som både spelare och tränare har klubben och Magnus Wislander kommit överens om att avsluta tränaruppdraget för klubben.

Magnus, som kom till klubben som tonåring från Hisingsklubben Tuve är den klart mest lysande stjärnan klubben någonsin har haft och förmodligen kommer att ha. Och detta kan sägas i ganska god konkurrens med andra storstjärnor genom åren.

Efter att ha gjort 12 år i tyska klubben THW Kiel gjorde han en otrolig insats när han kom hem till RIK igen säsongen 2002/2003 då klubben gjorde en av sina bästa säsonger någonsin med Cupvinnarcup-final och SM-guld nummer 20. Efter att ha avslutat sin aktiva karriär sommaren 2005 tog han direkt plats i ledarstaben och har varit den trogen sen dess.

Redbergslids IK kommer vara evigt tacksam för det som Magnus gjort för klubben. Inte bara på planen eller vid sidlinjen utan även som en ambassadör för klubben i media och i näringslivet i stort. Ett större RIK hjärta är svårt att hitta. Vi vet att Magnus alltid kommer att stå nära klubben och framtiden får utvisa om detta är ett avsked eller bara ett på återseende.

Tack Magnus!

Redbergslids IK